Go to top
Over de individuele kracht van

Collectieve Inkoop

Als collectief een vuist maken tegen de energieleveranciers om zo tot een lager tarief te komen, is jarenlang het stokpaardje van commerciële energie-inkopers geweest. En met succes. Klop immers met je achterban aan en de leverancier zal – met het vooruitzicht van zoveel klanten – al snel bereid zijn tot het maken van een goeie prijsafspraak.

Hoewel collectief inkopen voor consumenten nog steeds opgaat (daar wordt met halfjaar prijzen gewerkt) is dit voor de zakelijke markt zeker niet het geval. Het wanneer  van inkopen, is belangrijker dan de groep waarvoor je inkoopt. Collectief inkopen is iedereen over één kam scheren en daarmee een kwestie van korte termijn denken. BEER energie en partner Hosted Energie doen dat anders. Heel anders.

Ontzorging

BEER energie en Hosted Energie onderkennen dat ieder bedrijf anders is. Wij bewaken ieders individuele zelfstandigheid en kwaliteit met professioneel maatwerk. Gezamenlijk bieden wij onze klanten individuele keuzes met het voordeel van collectieve koopkracht. Aan de hand van intensief monitoring maken wij profielen aan waardoor we op elk moment van de dag energie kunnen inkopen voor onze klanten.

Ons doel gaat verder dan alleen het contracteren van de laagste energietarieven. Op het vraagstuk van ‘energie’ ontzorgen wij ondernemers in de volle breedte met een (lange termijn) visie. Ondernemers kunnen zich zodoende volledig richten op de dagelijkse bedrijfsvoering.