Go to top
Nieuws
02 jul
2020

Zomers

Zou je iedere maand een energiefactuur krijgen voor het verbruik dan betaal je die van juni/juli/augustus lachend. De verlichting is uit, verwarming staat niet aan en werknemers zijn op vakantie. Hoe lekker is het als de jaarlijkse energieafrekening eruit ziet alsof het altijd zomer is? Onmogelijk? Maak een afspraak met BEER energie en laat je..

29 jun
2020

Ook een van die MKB’ers?

Vandaag in de landelijke pers:‘Veel ondernemers hebben het door de coronacrisis zwaar, maar kunnen fors besparen als ze tijdig overstappen. Per 1 juli gaan nieuwe opzegtermijnen in. Ondernemers die hun contract niet wijzigen, betalen tot drie keer meer dan wat er aan actuele prijzen beschikbaar is’. BEER energie zegt dit al jaren én bewijst dat..

18 jun
2020

Verdubbelaar

Als ze het geld in de hens hadden gestoken, hadden ze er in ieder geval nog wat warmte van gehad. ‘Duizenden zakelijke klanten van NUON (nu Vattenfall) hebben vanaf 2001 gemiddeld € 4.200,- aan dubbele kosten betaald’, stelt de stichting Claimshare in de Telegraaf. Vattenfall ontkent dat er sprake is van dubbele kosten en ziet..

16 jun
2020

Onbegrijpelijk

De kogel is door de kerk. Het nieuwe energielabel voor woningen komt er. Kost de aanvraag van het keurmerk nu gemiddeld 7,50 euro, vanaf de jaarwisseling betaal je zo’n 190 euro. Hoewel de woning voor dit geld een fysieke inspectie ondergaat – uitgevoerd door een gediplomeerd energieadviseur – verandert dit weinig tot niets aan de..

12 jun
2020

Recordaantal overstappers

Van de 8 miljoen Nederlandse huishoudens is 1,7 miljoen het afgelopen jaar overgestapt naar een andere energieleverancier, meldt de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Een recordaantal. Dat overstappen loont, weten de ondernemers die BEER energie hebben ingeschakeld, uit de eerste hand. Onze specialisten realiseren met doordacht energiemanagement besparingen van duizenden euro’s per jaar.Loopt het energiecontract..

09 jun
2020

Energiemanagement

Tijd is geld. Dus waarom kostbare weken besteden en jezelf vermoeien met het oplossen van ingewikkelde energievraagstukken? Laat het over aan BEER. Ons team van specialisten licht in een fractie van die tijd je organisatie door en verstrekt een maatwerkadvies waarmee je al snel duizenden euro’s op jaarbasis aan energiekosten bespaart. Uitgedacht energiemanagement begint bij..

20 apr
2020

Van der Poel Slagerijen

BEER energie is werkzaam in uiteenlopende branches. Zo monitoren en kopen we op elk moment van de dag energie in voor restaurants, kledingzaken, speelhallen, elektronicawinkels, theaters, etc. etc. Wat nog ontbrak was een slagerij. Tot nu toe. Sinds deze week zijn we verantwoordelijk voor de energiehuishouding van Van der Poel Slagerijen. Bedankt voor het vertrouwen!

15 apr
2020

Energie bespaartips voor huishoudens

Sinds onze berichtgeving dat dít het moment is om over te stappen naar een andere energieleverancier, staat de telefoon niet stil. Opvallend veel restaurants laten nu door BEER energie een besparingsanalyse opmaken en dat levert ze geen windeieren op, zoveel is zeker. Wil je dat BEER ook energiemaatwerk voor jouw restaurant levert? Neem dan contact..

05 apr
2020

Stap toch over!

Stroom kostte de afgelopen tien jaar rond de 50 euro per megawattuur. Nu de helft. Gas – normaal zo’n 20 euro – is met 7 euro per megawattuur zelfs nog goedkoper. Dat de prijs voor energie blijft dalen wordt veroorzaakt door de warme winter, het lage verbruik dankzij de coronacrisis en de wereldwijde prijzenoorlog om..

01 apr
2020

Olieprijs

Het schommelen van de olieprijs is sinds jaar en dag een goede graadmeter voor wat de energietarieven gaan doen. In de afgelopen 10 jaar is de olieprijs nog nooit zo laag geweest als nu. Reden: de coronacrisis en het OPEC-conflict tussen Rusland en Amerika waardoor eerstgenoemde besloot de olieproductie te verhogen. BEER energie adviseert dan..