Go to top
Over BEER ENERGIE

Wat zijn we niet?

Laten we – voordat we vertellen wat we wel zijn – eerst vertellen wat we niet zijn. BEER energie is geen traditionele energieleverancier. Het sluiten van een contract is niet ons voornaamste doel. Wij zijn geen dozenschuiver, niet reactief en evenmin beschikken wij over een ‘verborgen’ agenda met energiebedrijven.

Wat we wel zijn!

Transparant en onafhankelijk. In alles. Iedere handeling die we doen, doen we om voor jouw organisatie de scherpste energiedeal tegen de beste voorwaarden uit te onderhandelen. BEER energie is een zogenaamde ‘totaal ontzorger‘. Waar de klant zich focust op zijn core business daar houdt BEER energie zich bezig op het gehele energiespectrum.

BEER energie helpt ondernemers bij het kiezen van het optimale energiecontract voor zijn organisatie. Dat betekent: maatwerk. De keuze is immers strategisch, economisch en/of met het oog op duurzaamheid geladen. Daarmee ziet hét optimale energiecontract er voor iedere ondernemer anders uit. De branche waarin de organisatie opereert, maar ook: locatie, bedrijfsgrootte (medewerkers en oppervlakte), aard van het werk en toekomstvisie is slechts een greep uit de parameters die van belang zijn bij het maken van de juiste keuze voor het energiecontract.

Maak een afspraak en bespaar al snel duizenden euro’s op energie.